Email: info@ritzy-nails.hr Telefon: 098 133 7045

Opći uvjeti

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA USLUGE ONLINE KUPOVINE NA WEB STRANICI WWW.RITZY-NAILS.HR

Dobro došli na Internet stranicu i web shop www.ritzy-nails.hr koju možete koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema niže navedenim Općim uvjetima korištenja. Molimo da ih detaljno i pažljivo proučite.

Korištenjem internet stranice www.ritzy-nails.hr zbog kupovine ili prikupljanja informacija o proizvodima Ritzy nails-a , potvrđujete da ste upoznati i suglasni s primjenom ovih Općih uvjeta korištenja. Ako niste suglasni s ovim Uvjetima kupnje, nemojte koristiti Internet stranice www.ritzy-nails.hr u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima.

Pristupom www.ritzy-nails.hr i korištenjem stranice svaki Korisnik se obvezuje poštivati ove Opće uvjete i pristaje da se na njega primjenjuju odredbe ovih Općih uvjeta.

OPIS USLUGE

www.ritzy-nails.hr nudi prodaju kozmetičkih preparata na području Republike Hrvatske.

FOTOGRAFIJE I OPISI

Fotografije i opisi proizvoda na www.ritzy-nails.hr stranici mogu odstupati od originala. Zadržavamo pravo pogreške u fotografiji i opisu proizvoda.

CIJENE

Cijene su izražene u kunama, PDV je uračunat u cijenu. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Ritzy nails može odrediti određene popuste na kupovinu putem web shopa na određeno razdoblje koji se mogu odnositi na određene proizvode.

OŠTEĆENA ROBA

Sva roba koja se naručuje sa www.ritzy-nails.hr stranice se prije slanja pregledava i šalje neoštećena. Molimo da pri preuzimanju pošiljke provjerite stanje paketa.

Ukoliko roba do vas stigne oštećena, potrebno je kontaktirati Ritzy nails poslovnicu, telefonski na: 01/ 4106-833, ili putem e-mail adrese: info@ritzy-nails.hr u roku 8 dana od zaprimanja pošiljke. Potrebno je sačuvati originalni račun koji se prilaže uz reklamaciju.

Robu je potrebno vratiti u originalnom pakiranju te nekorištenu.

Trošak povrata snosi kupac. Povrat se može izvršiti osobno ili dostavom putem GLS-a.

Kupac ima pravo na povrat sredstava ili zamjenu za novi proizvod ukoliko prodavatelj ustanovi da je greška u proizvodu.

Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Podnositelj prigovora:

Ime i prezime:

Adresa za dostavu odgovora:

Kupac: osoba koja registrira svoje osobne podatke i naruči barem jedan proizvod ponuđen na Internet stranici www.ritzy-nails.hr

Prodavatelj: osoba koja isporučuju naručeni proizvod kupcu sa stranice www.ritzy-nails.hr

PRAVO NA POVRAT SREDSTAVA

Ukoliko isporuka naručenih artikala kasni kupac je dužan po isteku 10. dana od kada je dobio potvrdu da je naružba poslana obavijestiti prodavatelja da proizvod nije isporučen. Ako kupac nije prijavio kašnjenje isporuke u roku od 30 dana , obrt za usluge i trgovinu  Oh Lala će smatrati da je narudžba stigla te se naknadne reklamacije neće uvažiti. Kašnjenje u isporuci prijavite na mail: info@ritzy-nails.hr

Ukoliko potrošač ne preuzme pošiljku, nezaprimljen paket se vraća na adresu AnaviPerfecta d.o.o., Braće Cvijića 19, 10 000 Zagreb. Potrošač ima pravo na povrat sredstava umanjenih za troškove dostave.

NEMOGUĆNOST SKLAPANJA UGOVORA

Na www.ritzy-nails.hr stranici mogu kupovati samo punoljetne osobe.

Ukoliko Ritzy nails primjeti da kupac nije punoljetan, bez razmišljanja će odbiti narudžbu i deaktivirati korisnički račun.

DOKUMENTI, PODACI, INFORMACIJE

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Internet stranici www.ritzy-nails-hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Prodavatelja ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Prodavatelju ili bilo kojoj trećoj strani.

Korisnik nema pravo skidati, umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati, mijenjati sadržaj, stvarati izvedenice, uključivati na druge Internet stranice ili medije ili koristiti na bilo koji način osim za osobne svrhe ili poslovnu uporabu.