Email: info@ritzy-nails.hr Telefon: 098 133 7045

Ritzy nails

Ritzy nails inovativan je europski brand, dostupan u čak 12 zemalja, koji biraju slavni nail umjetnici i najutjecajniji tehničari u profesionalnoj industriji noktiju. Ritzy nails proizvodi odlikuju se visokom kvalitetom, vlastitim formulacijama i dugim razdobljem testiranja proizvoda te održivom proizvodnjom, što ih čini zaista pouzdanim proizvodima kojima ćete se iznova vraćati.

Brand Ritzy nails obuhvaća profesionalan pribor za njegu noktiju, koji omogućuje postizanje maksimalnih rezultata u najkraćem vremenskom roku. Ono što Ritzy nails razlikuje od ostalih brandova na tržištu jest upravo njegova kvaliteta i širok izbor proizvoda za nokte koji su posebno dizajnirani za profesionalce sa znanjem i iskustvom u radu. Nudimo široku paletu profesionalnih, visokokvalitetnih gelova, akrigel proizvoda, gel lakova, nail arta, proizvoda za njegu kože, te ostalih proizvoda potrebnih za svakodnevni rad s noktima.

Ovlašteni distributer za Ritzy nails na hrvatskom tržištu je poduzeće Oh Lala, salon za njegu noktiju smješten u samom centru Zagreba, u prizemlju Rotonda centra u Jurišićevoj ulici 19, a kompletan asortiman proizvoda moguće je naručiti putem našeg web shopa.